DAGENS PALLE & LINUS

Precis hemkommen från kvällens dressyrträning med Palle och uuuäääk kan man väl säga om känslan på kvällens dressyträning men ack så nyttig. Så små detaljer som gör så stor skillnad. Motiverad att träna nu. Han måste komma till denna typen av arbete OFTARE om det ska hända något. Känns som att vi står och stampar lite just nu. Dags att förändra det. Det får definitivt bli fler resor till ridbana/ridhus och inte uteritter 5 gånger i veckan. Jag kan inte få igenom allt där. Ibland behöver man fyra väggar. 

Men vi var båda duktiga idag ändå. Jag är nöjd med träningen😀 Imorgon rids han ut av mamma och på lördag blir det mer arbete igen. Förhoppningsvis på större ridbana/ridhus. 
 
Linus fick sig en snabb aktivering idag bara, men även den nyttig för honom. Det tog nästan mer än en månad innan han kunde gå över en bom här hemma efter att vi köpte honom. Idag reagerade han inte inte ens på mina små "läskiga" hinder. Träningen ger resultat och ju snabbare han vänjer sig vid att hinder kan se ut både på det ena & andra sättet, ju bättre. Det allra bästa är om de får träna på bommar & olika typer utav hinder redan från början😀 
 
Man tager vad man haver😉
 
NU -----> MAT! Sedan duscha samt fixa lite inlägg innan läggdags. Snart fredag & helg! 

Kommentera här: