HUR FIN?!

 
Alltså ÅHHH! Linus var SÅ fin att tömköra idag. Han har verkligen blivit en riktig stjärna på det. Idag gjorde vi mycket galoppbommar och han kom inte fel på dem en enda gång. Kan styra & påverka honom lätt och ledigt samtidigt som han har superbra bom & hinderuppfattningsförmåga som gör att jag verkligen kan stärka honom från backen med hjälp av bommar och små hinder.
 
När jag var klar med Linus gick vi upp med alla tre till den stora sommarhagen igen. Fina fötter på dem nu också eftersom att hovslagaren var här imorse. Alla var duktiga och skötte sig. Det verkade som att Linus och Eolus tyckte att det var skönt att sova inne inatt också, tror de passade på att vila samt sova lite extra. De hade hela hårremmen full utav torv!
 
Nu börjar klockan närma sig 16.00 och jag ska se till att äta lite. Nu är jag klar med hästarna för idag och det var roligt att det gick bra att hoppa Palle. Han såg hindren och kändes som vanligt i stort sett, man vet ju aldrig. Det var lite nervöst innan faktiskt. Som grädde på moset gick ju även Linus toppen som sagt, kommer fler bilder på honom så småningom. 

Kommentarer:


Sanna:

Så fin! Det är verkligen kul när man känner att det börjar fungera :D

skriven


Kommentera här: