MIN TORSDAG

Hoppas att ni har haft en bra dag, jag har precis kommit hem efter att ha ridit Diva & Dodo. Diva var full av energi, egna beslut och lite allmänt tjaffsig..Hennes ägare har inte kunnat rida lika mycket det senaste av olika anledningar. Det märks direkt. Hon är en mästare på att lösgöra hästar, och kanske allra mest mentalt. Diva och jag har haft bättre dagar än denna men hon gjorde åtminstone sina travlängningar bra. Vi får kämpa vidare så är vi nog snart tillbaka i fin form. 
 
Dodo var jättefin! Han ger verkligen allt. Har börjat introducera förvänd galopp på allvar och det gick verkligen toppen idag. Sedan blev det mycket öka & minska voltstorlek i olika grad av samling. Kommer eventuellt att visa lite material från ridpasset och berätta mer så småningom om det finns något vettigt att visa. 
 
Linus löshoppades idag. Han var jätteduktig. Fotade lite, visar er det imorgon och hur framtiden ser ute med honom..
 
Tog några bilder när Palle fick hänga med upp och gå i den stora hagen med de andra för första gången på flera veckor idag. Han blev superglad! Han kommer att få vara dagtid med dem när det passar till att börja med. 
Vår vackra gammelman, Eolus😍
 
De tre musketörerna.

Kommentarer:


Zandra:

Ååååå va härligt!! 💞💞💞

Svar: Ja <3
Ellen

skriven


Sanna:

Är Eolus enbart sällskapshäst eller rids/ aktiveras han nånting? Vore kul med ett inlägg om honom😊

Svar: Kan fixa det 😊😀
Ellen

skriven


Kommentera här: