Kommentarer:


Emma:

Åh vilken sötnos! ♄
Du ger ju ganska ofta smĂ„ ridtips involverat i dina inlĂ€gg sĂ„ tĂ€nkte kolla om du skulle vilja ge lite tips pĂ„ hur man gör nĂ€r hĂ€sten inte vill stĂ„ still. Diara har vĂ€ldigt svĂ„rt för momentet halt-hĂ€lsning, eller egentligen halter överlag. Det Ă€r hela tiden ett passande sĂ„ att hon inte gĂ„r framĂ„t, bakĂ„t eller Ă„t sidan. Hon fĂ„r liksom ingen ro i halterna utan vill bara röra sig. Har trĂ€nat tĂ„lmodigt i över ett halvĂ„r nu med endast en marginell skillnad som resultat och oftast faller det tillbaka helt nĂ€r vi ska göra den pĂ„ medellinjen som den ligger i programmen. NĂ„gra tips? â˜ș

Svar: Oj, det Àr faktiskt en vÀldigt svÄr frÄga. Man kan testa att göra halt mellan tvÄ bommar, dÄ Àr chansen att de rör sig i sidled inte lika stor men annars skulle jag sÀga att lÀra in ett röstkommando kan funka vÀldigt bra. Jag har faktiskt ett sÄdant pÄ Diva och det har gjort hennes halter mycket bÀttre.

Men annars Àr det bara att fortsÀtta att vara konsekvent och att kanske öva nÀr hÀsten Àr lite matt. Just för att det ska bli lÀttare för dem att göra rÀtt.

Vet inte om mina tips Ă€r sĂ„ mycket till hjĂ€lp, men lycka till! Det kommer bli bĂ€ttre😀
Ellen

skriven


Kommentera hÀr: