TÄVLINGSRESUME 2017 - Heart Paal

Ja, vilken bergochdalbana detta året har varit. Palle behandlade sitt öga hela vintern som hade krånglat från och till sedan sommaren 2016. Var okej kanske två månader på våren 2017, sedan tillbaka på ruta ett igen, han behandlades igen och friskförklarades. Det höll i hela två dagar, tillbaka igen. Åter behandling, sedan följde tre operationer varav den sista för att helt ta bort ögat. Vårat år har varit oerhört knackigt på grund utav det...Tränadet & tävlandet har skett därefter. Vill ni läsa ett längre inlägg om just ögonproblemen så hittar ni inlägget HÄÄR.
 
 Tre filmer från tre ridpass i början utav året. Då var vi verkligen på G!
 
Vi gjorde vår årsdebut i Vetlanda! Efter en lång behandlingsperiod var vi så glada över att komma ut igen. Resulterade i pris!
 
 Efter Vetlanda gjorde vi årets andra start i Mantorp där vi red en 110-klass. Vi red felfritt & placerade oss igen, vi gjorde sedan första tävlingen ute i Aneby. Där red vi felfritt i 115cm.
 
 Vi placerade oss i ytterligare två 110-klasser under våren i Eksjö & Värnamo.
 
 I början av året började jag & Palle att träna hoppning för Jens! 
 
I maj gjorde vi årets första dressyrtävling. Resulterade i en fin tredjeplats i LA på nästan 67%. Detta var bara någon vecka innan det gick totalt åt skogen med Palles öga. 
 
 På denna filmen gör jag & Palle vårat första offentliga framträdande med ett öga. Ett kvitto på att vi skulle kunna komma tillbaka! Vi var så glada förstås. 
 
Vi startade vår första dressyrtävling utan öga som vi vann! 67%! Styrkan var ännu inte tillbaka och jag visade bara upp vad vi hade just där & då, roligt nog räckte det ända fram.
 
Första riktiga träningen för Jens efter sommarens sjukstuga. 
 
 Under hösten startade vi våra första riktiga hopptävlingar. Vilken lycka! Det kändes nästan som att vi aldrig hade lämnat tävlingsbanan överhuvudtaget eller att vi hade ett öga mindre. När Palle stod på kliniken i somras visste vi inte om vi någonsin skulle komma tillbaka, man vet aldrig. 
 
När vi just hade börjat komma igång efter sommarens operationer och 3 veckor på klinik så kom det istället en hovböld under hösten. Men jag är jätteglad över att det inte var något allvarligare. Det blev sjukhage 3 veckor. Vi kom igång lite smått igen och avslutade året med felfri ritt i 100cm! 

Kommentera här: