ANMÄLDA TILL TÄVLING

Kolla så härligt, fin häst, fin utebana & fina hinder😍 Jag har bestämt mig för att tävla Dolly nästa vecka på hemmatävlingarna i Eksjö. Vi tänkte börja med att hoppa fredagen och sedan bestämmer vi om vi vill hoppa en dag till och i sådana fall vilken. Det ska bli roligt, snart ett år sedan vi sist tävlade😀 Och mycket har hänt sedan dess!
 
MEN, Dolly tog ner mig lite på jorden idag, jisses, lite kaos. Vi har ju inte hoppat så mycket sedan förra året dock är hon starkare & mycket bättre överlag att rida nu. Riktigt underbar vissa dagar. Bättre utgångsläge iår med andra ord, men, denna damen är ju inte så ridbar/lätt att påverka och när man lägger till lite stress så tappar hon lite balans och vips så är det väldigt mycket svårare än man tror att rida henne. Det kan beskriva dagens känsla men samtidigt är vi ju inte ihopridna i hoppningen på det sättet heller. Hon var lite kaos idag, jag gjorde lite fel men vi löste det ändå.
 
Några klipp från dagens hoppning! 
 
Vi passade även på att lasta henne idag och det gick jättebra! En bra början, hon är inte alltid så lättlastad...Så jag hoppas att vi får på henne nästa helg, vi har ju åtminstone fler än en chans😂

Kommentera här: