ÅR TILL ÅR MED PALLE

Jag köpte Palle några dagar innan nyårsafton 2012. Så första ridturen hemma blev 2013. Eftersom att jag har haft Palle i så pass många år nu tänkte jag att vi kör ett "år till år-inlägg" med några bilder & filmer från varje år. 
 
2013:
 Första ridturen hemma, förstår ni varför vi kallade han för köttbullen?😉
 
Här åker skämskudden fram😉 Jag var SÅ dålig på att rida Palle på marken i början. Ser hemskt ut! Och detta är en "finare" bild.
 
Första tävlingen, Palle tog mig från 90cm till en felfri 120-debut i slutet av året.
 
 
2014:
 Det gick riktigt trögt med dressyren även våren 2014, men det vände på en femöring när jag under sommaren köpte en ny sadel. 
 
 Med den nya sadeln trivdes Palle mycket bättre och utvecklingen sköt iväg som en kanon. Vi debuterade på tävlingsbanan och red på över 60% i både vår LB & LA-debut i Jönköping.
 
Vi tränade även terräng lite då & då. 
 
Vi skördade placeringar i 120 och var nära att kvala till Falsterbo! Vi debuterade samt red flera 125-klasser med bra resultat.
 
 
2015:
 2015 var ett mycket händelserikt år för mig & Palle, efter tre år tillsammans var vi nu ett riktigt team.
 
Vi började att träna för Ulla! Det blev början på något nytt & stort för mig och Palle. De första träningarna kändes det som att vi backade miljoner steg men snart tog det fart...
  
Vi vann vår första dressyrtävling!
 
Andraplacering på hemmatävlingarna. 
 
 4:a på DM!
 
Och i slutet av året bockade vi av både mitt stora dröm-mål från när jag köpte Palle, att rida 130!!
 
2016:
2016 bockade jag & Palle av nästa stora mål, MSV dressyr på godkänd procent!! 
 
Dressyrträningarna började att ge resultat på riktigt!
 
2014 fick vi för första gången problem med Palles öga. Han höll sig igenom 2015 och det är också därför vi hade så fina resultat det året. 2016 var problemen tillbaka och så mycket tävlingar blev det inte men vi avslutade året roligt med en seger i 110!
 
2017:
 2017 har inneburit ögonproblem igen & allvarligare sådana men under våren kunde vi både träna & tävla. Palle var finare än någonsin!
 
Från våren 2017.

Kommentera här: