FOURTH OF JULY!

Nu är klockan strax över 22.00 i Atlanta och de sista fyrverkerierna har precis avfyrats efter att ha pågått i 15 minuter non-stop! Vi kollade på alltihop från 46:e våningen här på hotellet. Det stora firandet sker i Centennial Olympic Park och jag & Zandra var där och tittade en sväng. Sjuuuuuukt mycket folk! Ca 40 tusen släpps in i parken men det är packat med folk även utanför. 


Fyrverkerierna hade förberetts i över två veckor så gissa om det var spejsat, haha! Dessutom livesändes uppträdanden & firandet från parken på TV:n så det tittade vi på en stund också😊 

Innan vi begav oss till parken åt vi en jättegod lax + efterrätt på restaurangen High Velocity som finns här på hotellet. Visst är efterrätten tjusig? Persikoglass, vilket är väldigt passande då många områden precis här heter något med Peach-tree.

I övrigt har vi idag hängt vid poolen (som ni vet) och köpt munkar på Dunkin Dounuts vilket är ett kapitel för sig, haha. Vi letade som bara den i över en timme i stekande hetta men till slut fick vi hjälp av en "street ambassador" alltså en gatuväktare (typ). 

Hursomhelst, detta är sista kvällen i Atlanta. Imorgon tar vi inrikesflyg till Jacksonville där vi sedan blir upphämtade för att ta oss till St Marys. Ska bli skönt med en småstad, jag & Zandra pratade precis om hur överväldigande detta stället är. Det går inte att beskriva, måste upplevas! Bilderna jag knäppt i förbifarten speglar inte riktigt verkligheten...Mycket maffigare i verkligheten. 

Kommentera här: