GÅRDAGENS DRESSYRTRÄNING - MERRY

Hann inte skriva om gårdagens träning med Merry med tanke på att vi hämtade Palle och på kvällen kom Zacke som jag inte hade träffat på en vecka, men nu kommer inlägget & några små klipp!
 
Innan Merry opererades så kunde han gå toppen med vilket bett somhelst, efter det, not so much. Efter hela den processen som nästan pågått i ett år har vi tyvärr tappat hur mycket somhelst.  Det positiva är att han sakta med säkert nu blir bättre & bättre att rida på bett. Det finns ett litet hopp om ett championat i dressyr med andra ord.
 
Vi har det dock lite kämpigt just nu, mycket saker som ska sitta rent tekniskt för honom. Styrkan & balansen brister lite i de nya moment vi tränar på nu. Vi har mycket att fila på helt enkelt men samtidigt känns det otroligt lovande. Nästa vecka ska jag försöka att åka till Johanna och trimma honom så mycket som jag kan klämma in!
 
Och förresten, vi har två tävlingar inplanerade inom den närmsta tiden. Och det är en debut i LB+5 i hoppning som äger rum redan nästa vecka, samt en dressyrtävling (LA:1) som är veckan efter det. Kul! Älskar verkligen att tävla denna herre, han är fantastisk, dock bara en bråkdel utav vad han kan bli.
 

Kommentera här: