MIN LÖRDAG

Efter frukosten idag satt jag & Zandra och målade med Anne & Bills barnbarn som också är här tillfälligt. Jag och Zandra är alltså släkt med Anne och det är därför vi bor här😊


Mitt på dagen lunchade vi på stan och sedan kikade vi runt lite i St Marys, vi har ju tidigare mest varit på öarna här omkring! En mysig och fin liten stad. 

Efter lunchen besökte vi Orange Hall. Ett hus som är mycket gammalt. En präst byggde upp det för länge sedan men efter att hans familj dog i sjukdom så flyttade han. I åren efter bodde det bland annat rika slavhandlare i detta hus. Några år sedan under ett krig kom soldater och brände ner samt vandaliserade hela St Marys men det ända de inte rörde var detta hus och enligt hon vi pratade med så är det hemsökt. Det fanns massor utav fascinerande fakta om detta hus och människorna som levt i det, men trots att det funnits så länge har det stått mer tomt än vad det har varit bebott. I över 100 år har det stått tomt sammanlagt. 

En bild från St Marys gator. Vi var även inne på ett museum och bokhandeln. Jag köpte en bok!😁

När vi kom hem var det pooldags! När de sa att de hade en pool vi gärna fick bada i så förväntade jag mig inte detta😂 Så fint och så himla skönt😍

Om ett tag ska vi äta middag. Klockan är 18.00 här nu😊 Avslutar med en bild på "Tom" som är en vild kalkon som även han lever i området. 


Kommentarer:


Josefin Nilsson:

Åh vad härligt ni verkar ha det! Det är så mysigt att få bo i ett hus så som ni gör nu och verkligen leva det amerikanska livet på "riktigt", typ det bästa vi har gjort under våra resor i USA ;)

skriven


Kommentera här: