FRUSTRERAD

 
Dagens tävling kan väl sammanfattas som KATASTROF. Jag hoppas att det är okej för ägare Johanna att jag skriver lite kort, det är egentligen en lång historia men det är också förklaringen till dagens resultat på 55%. 
 
M opererades för några månader sedan eftersom att han hade en vargtandsrot kvar sedan de togs bort för några år sedan. Parallelt med detta lyckades även hans hingstbete bli inflammerad på vägen ut = mycket smärta som han visade genom att skaka på huvudet. Otur helt enkelt.
 
Trots vetcheck, operation, massage, kiropraktik samt kollad av två av Sveriges mer ansedda hästtandläkare så uppvisar han IBLAND samma beteende igen fast inte alls lika illa som innan operationen. Han skakar alltså lite. Vilket är förbryllande. Hans andra hingsbete är dessutom påväg ut nu, kanske påminner det han om det som varit? Sitter det mentalt? Eller är det fortfarande något som är fel trots åtgärder? 
 
Han funkade bra på framridningen idag men började tyvärr att skaka inne på banan och det tyvärr av en mer allvarlig grad än innan då det tidigare efter operationen bara har varit väldigt lite och bara ibland. Man blir helt enkelt orolig. Orolig för vad det är han känner & vad det beror på. 
 
Jag & vackre Merry idag, det kommer fler bilder!
 
Det var iallafall tur att vi lämnade Diva hemma för det var riktigt dammigt idag. Och Merry får största guldstjärnan, trots knökafull framridning och sommarkänslor så skötte han sig super. Bästaste!

Kommentera här: