DAGENS RIDPASS

Hej! Nu ska jag alldeles strax duscha och åka till Z i Jönköping. Kommer inte hem igen förens på söndag. Imorgon bär nämligen av till Göteborg och sedan sover jag hos Z igen mellan lördag-söndag. Kommer uppdatera lite från mobilen men annars har jag massor utav tidsinställda inlägg som väntar på att publiceras. 
 
Ridit Dodo & Palle idag iallafall. Filmades lite på Palles ridpass men mamma åkte iväg med kameran, så himla typiskt. Betyder att jag inte kan visa er något förens på söndag...suck! Palle kändes iallafall jättefin, han fick jogga igång ordenligt i en lite större galopp. Viktigt att han får komma igång i kroppen & röra sig framåt ordentligt på ett underlag som är skönt för honom att springa på nu när han stått still så länge.
 
Dagens ridpass på Dodo fick bli lite mer chill än vad vi hade hoppats på. Han har inga snösulor ännu, Jenna fixade dock sina egna specialare men de håller inte så länge. Vi passade på att bara hoppa denna lilla gympaövning och så gjorde vi ett av hinderna lite mer läskigt. Så ett lätt & okomplicerat ridpass. Han har blivit så mycket modigare men behöver öva ännu mer på sådana saker! Såhär såg det ut:

Kommentera här: