FRÅGA TILL ER LÄSARE

 
Jag har nästan lika många bloggläsare från Stockholm som jag har från Eksjö. Det är roligt att fler än de närmast sörjande samt lokala personer hittar hit till bloggen. Kan inte ni bloggläsare berätta lite om er själva? Hur hittade ni min blogg? Hur länge har ni läst den? Vad gillar ni med den? Rider ni själva och vilka ambitioner har ni? Vart bor ni?

Kommentarer:


S:

Jag gillar din blogg för att du uppdaterar om hästarna så kontinuerligt. Plus att du ofta lägger upp bilder och filmer från ridpassen :) jag vet faktiskt inte hur länge jag läst din blogg, men sedan i vintras eller våras kanske? Jag hittade den eftersom du hade kommenterat någon annan blogg jag läser :) jag rider själv, så jag tycker att det är jnspirerande att läsa om hur du tänker och att du är så ambitiös med så många olika hästar :)

Svar: Åh va roligt med ett svar. Tack så mycket!
Ellen

skriven


Elin Carlsson:

Oj, försöker komma på när och hur jag hittade din blogg men det minns jag inte... Längesedan var det i varje fall! ;) Följer din blogg för att du verkar vara så motiverad till din ridning, att du rider bra och att du publicerar väldigt fina bilder!

Svar: Jag minns inte hur jag hittade din blogg heller 😅 Det var så länge sedan! Tack snälla för svar 😀
Ellen

skriven


Kommentera här: