DUKTIG VOVVE

Ikväll var jag och Cassie på den sista omgången på valpkursen. Vi avslutade med att göra en "tipspromenad" som tog upp nästan allt vi tränat på under denna kursens gång. Vi gick en runda och vid varje lapp var det ny uppgift att göra. Alltifrån att möta främmande hund, passivitetsträning, inkallningar, sitt & ligg kvar, även sitt kvar med störning. Stoppkommando/stanna och "gå fint". Cassie gjorde allt perfekt och dessutom på första försöket! Så duktig. Det börjar bli pli på henne, eller åtminstone en väldigt bra början till allmänt hyffs!
 
Blir faktiskt motiverad att träna mer, speciellt nu när det går så "bra" med hästarna (har ju inget att göra?!), de har faktiskt många kurser på G där ute på klubben. Saknar nästan att träna med Bessie, vi gick två kurser för länge sedan (utöver valpkurs) och hon var verkligen en stjärna på allt. Jag tror verkligen att Bessie hade kunnat bli en utmärkt tävlingshund, så otroligt lättlärd med ett bra psyke.
 
Efter tipspromenaden fikade vi lite gott & pratade. Det var trevligt. När jag kom hem så passade jag på att ta in hästarna. Var det gäller Palle så är han tyvärr inte bra än😴 Det har precis gått tre dagar nu..Vi ger honom veckan ut innan vi ringer klinik. 
 

Kommentera här: