LITE HÖGRE SPRÅNG

Gokväll! Jag har precis kommit in från stallet. Jag & Palle var och hoppade lite i Markestad Ridhus. Innan det var jag hos Dodo och hoppade. Han fick hoppa bana, det gick helt okej. Varvbyten är lite kritiska ibland samt om vi kommer med lite fart så är det lätt hänt att tappa bärigheten och då ramlar det liksom iväg. Hade han i kort galopp sista rundan och då gick det fint men jag vill kunna utmana honom mer framåt, lite mer tävlingstempo men det funkar inte riktigt än.
 
Några klipp från dagens hoppning med Palle. Vi har inte hunnit hoppa så jättemycket ännu men är på gång. Idag fick han ta sina första språng på 130cm sedan i våras! Kändes bra.
 
Igår reds Palle ut längs grusvägarna, jobbades i backe samt massa lösgörande arbete. Han blev verkligen jättefin och galopperade på riktigt fint genom kroppen. Idag lite hoppning, som sagt. Morgondagen tänker vi viga åt lite stillsam jogging. Trava & galoppera runt lite lätt i låg form längs grusvägarna. Torsdagen bjuder på dressyrträning och fredag hopptävling. Får självklart anpassa dressyrträningen till tävlingen dagen efter. För det finns inget som är så jobbigt som Ulla-träning, hehe. 

Kommentarer:


Linn%25E9a:

Vad fint det ser ut!

Svar: Tack 😊
Ellen

skriven


Felicia Orrstenius :

Vad fina! 😄

Svar: Tack 😊
Ellen

skriven


Kommentera här: