TÄVLINGSOUTFITS - HOPPNING

Tänkte visa er mina tävlingsoutfits i hoppning! Vissa av schabraken används också till vardags och så har jag väl ett och annat schabrak som ibland får följa med ut på tävling som inte är med här. Jag kan ju inte fotografera hela garderoben, då vet jag inte när detta inlägg skulle ta slut, haha!
 
Enkla & fina schabrak som jag fått från Ydre-Grinden, märket är Hansbo. De funkar alltid! Jag gillar särskilt att använda det bruna.
 
 Det brukar sluta med rosett när det bruna är på, skulle ljuga om jag inte skrev att jag har "turschabrak", hihi.
 
 Schabraket längst ner är från Lami-cell, likaså det uppe till vänster. Till höger är mitt nyaste tillskott från Equito. 
 
 Tycker det beiga från Lami-cell är fint att matcha med beiga ridbyxor, ludd, samt gulddetaljer på utrustningen.
 
Schabraket längst upp till vänster är åter igen från Lami-cell. Detta har verkligen hängt med länge! Jag köpte det 2012(?), det är först nu man kan se att det börjar bli slitet & lite av färgen har gått ur. Längst upp till höger ett fint set från Dyon som jag verkligen gillar och längst ner har vi ett blingit schabrak från Kyro Riding Gear.
 
På denna bild ser man färgen bättre. Passar fint på många hästar tycker jag.
 
 Det svarta setet från Dyon är verkligen perfekt till min röda kavaj, fint med lite nedtonat till en röd kavaj tycker jag.
 
 Denna outfiten gjorde sig så fint på Corlito men även på Dolly som har fått bära den majoriteten av sina starter! Även huvan är blingad och den är också från Kyro Riding Gear.

Kommentera här: