DAGENS RIDPASS - MERRY

Innan jag springer ut och fixar lite i stallet, äter middag samt betar av lite städjobb i stan så är det läge att uppdatera lite här. Denna måndag har flytit på bra med ridning utav Dodo & Merry. Kommer ett särskilt inlägg om Dodo senare!
 
Merry reds i ridhuset och det gick bra. Red igenom programmet till championatet, det gick bra! Tveksamt om vi kommer till start men man vet aldrig😉 Mycket fram & tillbaka, men vi får se. Red faktiskt hela passet på bett idag. Vi är i stort sett helt säkra på att det är hans hingstbetar som spökar vilket bara har förstärkts efter ytterligare ett vetrinärbesök som skedde nyligen samt diverse experiment, haha. Får berätta lite mer om detta någon annan gång. 
 
Annars känns han riktigt fin nu Merry. Hans form är på uppåtgående och han ger rundare & rundare känsla i galoppen nu för varje ridpass som går. Det har ju blivit lite hej & hå med träningen med allt strul samt obehag som varit för honom. Det gjorde han såklart spänd och lite tråkig ett tag men nu mår han mycket bättre och känns pågång! Han är ju en så mjuk & rörlig häst annars som kan ridas på vilket bett eller nosgrimma somhelst i vanliga fall.
 
Några bilder från vårens dressyrtävlingar. 

Kommentera här: