DAGENS TÄVLING - PALLE & DIVA

 
Dags att berätta lite mer om dagens tävling. Eller egentligen har jag inte så mycket att skriva. Palle var jätteduktig, han kan "rörelserna" och börjar äntligen bli lite bekväm på tävlingsbanan i dressyr. Tidigare har han blivit så spänd! Vi gjorde ett jämt program utan större missar, så roligt att det funkade så bra även med ett öga! Nu blir det att jobba vidare med lösgjordheten, det är den som fattas för att det ska kunna bli ännu bättre! 
 
 
Stod i valet & kvalet om jag skulle visa någon film, vi kan ju egentligen bättre än såhär. Men samtidigt så är det roligt att vi vann vår start idag, dessutom vår första vinst i LA samt första riktiga tävlingen med ett öga. Så vi kör på med film från hela ritten idag!
 
Lite poäng: Volten till höger belönades med 7 & vänster belönades med 8 poäng. Dessutom fick vi 7 poäng på båda skänkelvikningarna, det är bra eftersom att de är värda mer. Vi fick även 8 poäng på skritten, håller med om att den blev bra! Mycket 7:or överlag men även en och annan 5:a & 6:a vid vissa galoppfattningar och längningar. Han behöver komma igenom lite till!
 
Bästa Palle, är jättenöjd över oss idag! Roligt att få vinna dessutom, vi fick ljus, presentkort på Bio, en ros samt rosett & plakett.
 
Eftersom att jag & Diva startade sist i klassen så fick hon gå in på prisutdelningen istället för Palle!
 
På tal om Diva. Det var verkligen inte våran dag idag! Så spänd & ofokuserad. Hon tyckte att jag var onödig & tjatig. Resulterade i ostadig form men annars genomför hon vägarna på ett bra sätt. 55%...
 
 
En kombination utav att hon är grön, inte varit ute på ett tag nu, brunstig samt förmodligen även en dålig dag på det också, haha! Tråkigt när vi vet att hon kan SÅ mycket bättre. Förhoppningsvis är hon bättre på championatet men annars så är det som det är, det känns bra att vi fått en tävling i kroppen! 

Kommentarer:


Linnéa:

Grattis! :)

Svar: Tack! :)
Ellen

skriven


Kommentera här: