GODNATT

Så tråkigt att Palle hade tappat en sko idag. Det betyder att det inte blir någon träning imon och tävlingen i helgen blir nog också svår att få till. Jag har ingen aning om vart hans sko är och eftersom att det gått 6 veckor sedan sist så tänker jag sko om han helt. Vi har hört av oss till våran hovslagaren så får vi se när han kan komma!
 
Eftersom att det inte blir någon träning imorgon kväll så blir det valpkurs med Cassie istället. Utöver det ska Dodo hoppas! Ska försöka att ta några lite högre språng på honom denna gång igen. Spännande! Han är i ett roligt skede med träningen nu tycker jag. 
 
Förutom tappskon som drar ner lite på humöret så är det toppen med mig, hoppas att det är bra med er också! Jag tycker att allt flyter på bra, hästarna är fina och det har varit fina dagar i veckan. Tävling eller inte så tror jag att jag har en riktigt rolig helg framför mig också, jag ser fram emot att vara med Zacke!
 
Imorgon kan ni vänta er fler bilder från championatet och såklart update om dagens ridpass med Dodo + lite annat. Hörs då!
 

Kommentera här: