OMPLANERING

Hinner inte mer än publicera veckans planering så ändras massor av saker (ni kan typ glömma föregående inlägg, haha). Palle har ett svullet ben och det innebär att det blir vila på obestämd framtid. Ingen träning för Jens imorgon alltså och det betyder även att jag redan är klar med hästarna för idag. Melker & Noppe reds båda imorse. Tänker passa på att åka till Z idag istället för imorgon nu när det ändå blev en plötslig lucka i planeringen. Eftersom mycket av min planering beror på så många saker kan ofta en enda sak påverka många andra och då får man stuva om det lite så att det blir så bra som möjligt! 
 
 Palles ben. Bara svullet på insidan av benet. 
 
Tills vidare fullt fokus på mina extrahästar. Lägger extra krut på Melker & Noppe denna vecka. Ska rida dem 3 gånger var denna vecka och idag var första omgången. De gjorde så väl ifrån sig. Noppe börjar bli superfin i galoppen. Lite mer jobb kvar i traven för att komma till samma nivå men vissa sekunder sitter det. Melker reds på ridbanan idag (oftast rider vi ut) och vi travade över bommar igen. Det gör han superbra. Väldigt cool med sådant. Precis som att han gått över bommar hela livet.
 
 Noppe idag.
 
Lite update om läget. Kanske blir ett & annat ridpass på några andra hästar under veckan också. Håller på att planera det! Nu ska jag äta lite iallafall, och så småningom börja rulla mot Jönköping. När jag kommer dit ska jag & Zacke laga middag och sedan ska vi säkert kolla på någon serie. 
 
Hoppas ni får en bra dag!

Kommentera här: