PALLE; dagens dressyrträning

Det gick riktigt bra att dressyrträna idag. Trots lite bristfällig träning det senaste kändes det riktigt bra. Palle är verkligen så himla duktig och känns extra positiv just nu. Väldigt arbetsam. Det är han alltid, men lite extra just nu. Fick en superhärlig känsla i traven idag. Men även en bra känsla i galoppen. Vi gjorde några byten med. Ett rent. Ett eller två jämnfota och så några orena. Vi får se hur det går med bytena, haha.
 
Hursomhelst, supernöjd med dagens träning. Fick en ny övning att jobba med som var riktigt lösgörande för Palle. Först rider man på en volt, jag red på en 15-metersvolt ungefär. Sedan se till att han spårar samt formar. Sedan ledde jag in framdelen medans rumpan var kvar på spåret och sedan flyttade jag undan honom sidvärets för innerskänkeln medans jag behöll allt det andra. Svårt att förklara men Palle kom loss lite extra tack vara den övningen och stundtals kändes det riktigt flott. Världens bästa lilla häst. 
 
Till helgen kommer dessutom hovis och skor om både Palle & Ida-Holly samt fixar snösulor och hela den baletten. Skönt! Då kommer det bli lättare att rida ut. 
 

Kommentera här: