THROWBACK THURSDAY - Cassie

Nu har vi haft vår speciella Cassie i snart 1,5 år. Vi köpte henne i augusti 2017, då var hon 8 månader. Hon är en väldigt speciell hund. Väldigt rädd & resarverad. Men snäll. Nu är hon åtminstone inte rädd för stenar & svampar längre, haha.
 
Hon kan vistas med katterna även om hon fortfarande är rädd för dem, hästarna var hon först väldigt rädd för men inte längre. Bessie var hon också väldigt rädd för först, det tog flera veckor att få dem att funka ihop. Nu är det är en självklarhet för dem att vara tillsammans.
 
Hon har gjort stora framsteg men det finns bara tre människor hon litar helt på och det är jag, mamma & min lillasyster. Blir hon det minsta osäker så flyr hon vilket gör att ingen annan än vi faktiskt kan hantera henne, det gör det lite bökigt ibland men vi gillar henne förstås massor ändå❤
 
Cassie påväg hem efter att vi hämtat henne, stackars vovve. Så rädd såklart.
 
Det tog tid innan hon vågade låt sig själv sova efter att vi kommit hem men när hon väl gjorde det så sov hon läääänge.
Nån utav de första dagarna hemma.

Nån av de första promenaderna.
 
Det tog tid att bara komma till punkten att Cassie kunde sitta bredvid Bessie. Vi började med promenader där vi gick 60 meter ifrån varandra men för varje dag kunde vi knappa in på avståndet utan att Cassie fick en "blackout".
 
Bland de första gångerna lös.
 
På valpkurs. Trots att vi fick Cassie så sent och att hon inte var tränad alls så var hon helt fantastiskt duktig från början. Hon lärde sig snabbt alla basic-grejer. Höll hon sig bara lugn så är hon alltid uppmärksam, ambitiös, känslig och vill. 
 
Vinter! Cassie älskar snö.
 
Cassie och Bessie tidigare iår. Bästa vovvarna! Glad att Cassie får ha någon som Bessie att leka och lära med. Bessie som är tryggheten själv. 

Kommentarer:


Louise:

Kul inlägg! Ni verkar gjort ett fint jobb med henne, skönt att hon har Bessie som trygghet!

skriven


Kommentera här: