ONSDAG

Hej!
 
Nu ska jag strax göra mig lite middag men först är det väl bäst att jag uppdaterar här😉 Hade en bra dag på jobbet idag. Märks att många är sjuka just nu, både personal & elever. Högtryck på oss vikarier och som jag sa igår så är ju även jag lite halvkrasslig. Nog för att det är februari och att det går mycket virus men det är också veckan innan lov och sådant brukar märkas. 
 
 
Palle gick ett dressyrpass på ett fält idag. Snön yrde och först var han lite spänd men sedan var han superfin! Wow säger jag bara. Så nöjd med både honom & mig. Efter jobbet imorgon blir det att åka till ridhus för att hoppa, känns som att dagens ridpass var en bra uppladdning inför det. 
 
 
Mamma läste något tips om att ha baby-olja i hästens man och det har vi anammat totalt! Jag själv använder ju hårolja som funkar super så det borde ju inte vara annorlunda på hästar. När jag inte använder hårolja sliter ridhjälmen så mycket på mitt hår att det känns som att hälften åker av men har inte alls det problemet sedan jag började med olja i håret. Det blir lätt att kamma och sitter i länge + ger fin lyster, blir samma fördelar på hästen, hehe. 

Kommentarer:


Felicia:

Hej, jag klickade nyss in här, på din blogg. Jag är redan besatt. Du verkar vara en rikgtig snäll och skön människa i sig. Och jag fattar inte hur du orkar med allt virus. Love you and take care of you..

skriven


Kommentera här: