SÖNDAG

Hej på er!
 
Lite dålig bloggning igår. Hästarna skötte sig iallafall bra under gårdagen. Holly och jag fick en promenad med sadel på, sedan tog vi även ett varv på ridbanan över en bom. Provade ett gäng sadlar på henne dagen innan det. Palles hoppsadel låg jättedåligt. Dressyrsadeln var bättre, likaså en annan gammal allround-sadel vi hade liggande hemma. Ska låna två sadlar av min faster också för att se om någon utav dem passar. Då har man åtminstone något man kan använda för tillfället. Blir kul att testa träns på henne sedan också men det får vänta till slutet på nästa vecka, då får hon ha bett i munnen igen.
 
Igår var vädret milt och underlaget var dåligt. Till och med på Palle som har sulor. Vi skrittade en runda bara. Idag är förhoppningen ridhus med honom men transporten är så frusen. Vädret har slagit om, riktigt kallt här nu. Just nu står transportem i solen så jag hoppas att det gör susen. Hoppas på att kunna lastträna den lilla också. Men vi får helt enkelt se om det är möjligt idag.
 
Den här söndagen har varit lugn och skön hittills. Jag & Zacke sov länge, sedan åt jag frukost, läste lite i bok och tog en promenad med Holly. Har inget särskilt planerat för resten utav dagen förutom att förhoppningsvis bege mig till ridhus med Palle & lastträna Holly. 
 
Några bilder från min & Hollys promenad alldeles nyss.

Kommentarer:


Kristinis:

Hej! Vilken underbart fin blogg du har, in på min och följ mig på bloglovin och instagram så gör jag detsamma hos dig! :)

Ha en fin söndagskväll!

skriven


Jennie:

Fina hästbilder.

skriven


Kommentera här: