LÖRDAGENS RIDPASS - Pärlan

I lördags red jag Pärlan igen. Det var ett tag sedan nu. Lite annat har kommit emellan. Tror bara att det är tredje gången iår som jag rider henne. Men trots det känns det bättre än någonsin. Det har verkligen lossnat för henne. Galoppen som har varit en jobbig gångart för henne har blivit så pass stark nu att hon kan koncentrera sig på att hoppa istället för att bara koncentera sig på att galoppera. Bjudningen finns där och det känns väldigt enkelt. 
 
Hon gav mig en riktigt härlig känsla. Sedan jag red henne för första gången förra året har hon verkligen utvecklats sjukt mycket. Eftersom att banan är ganska liten (för hoppning) och att jag inte ridit henne så mycket så höll jag det enkelt. En liten serie & en kombination. 
 
 
Jag tog ett lite högre språng på henne. Jag brukar att försöka utmana henne lite när jag rider henne då hon behöver ta lite högre språng då & då för att bil säkrare på det vilket jag också tycker att hon blivit. Hon är försiktig på hinder och litar inte riktigt på sin förmåga trots att hon har ett ganska stort språng i sig. Jag tror ni ser vilket språng det är på filmen, hon tvekar lite innan hon klipper i. Det ser inte så högt ut på klippet men det var faktiskt ganska högt (men hur högt vet jag inte). Jag är iallafall jättenöjd med henne, hon var superduktig!
 

Kommentarer:


Olivia Ahlstedt:

Tror hindret låg på 1.10 om jag inte minns fel 😊

Svar: Tack 😀👍
Ellen

skriven


Kommentera här: