OM HELGEN & FRAMÅT

 
Hela den gångna helgen spenderades på festival som ni säkert sett. Vi hade kul och havet var min räddning för det var så himla varmt. Klockan 07.00 gick det inte längre att vara i tältet. Det stekte på så himla mycket redan tidigt på morgonen. Och så lägger man sig sent. Det var faktiskt fruktansvärt med så lite sömn som det blev, undrade lite varför jag utsatte mig själv för detta, haha.
 
Förra helgen var jag ju flera dagar i Falsterbo så Palle har haft lite vila nu medans jag varit borta. Ida-Holly har det inte blivit någon skillnad på. Hon rids ju normalt sett 0-2 gånger på en vecka nu på sommaren. 
 
Dags att ta tag i mig & Palle igen alltså. Vi har ju nu haft en period där vi fokuserat på dressyr & dressyrtävlingar. Hade först tänkt att vi skulle hopptävla nu i helgen men jag har inte hoppat Palle sedan vi tävlade den 3 juni i Taberg sist (3:a i 115cm). Och inget markarbete på 1,5 månad känns väl ändå lite väl häftigt. Vet att vi kan åka dit och göra bra ifrån oss ändå men det känns ju onödigt. Bättre att vi trimmar ihop oss lite och gör oss redo för hemmatävlingarna i hoppning om 3 veckor istället. Det kanske är möjligt att vi hinner någon start innan dess också. Det får jag se. Hoppas på att göra några fler hoppstarter än dem på hemmatävlingarna men överlag fanns det mer passande dressyrtävlingar framåt så jag tror att vi fortsätter att satsa lite på det. Men jag vill hålla igång hoppningen mer än vad jag har gjort nu, men det har varit svårt att få till träningar både för tränare och på egen hand. Min hopptränare Jens har varit iväg så mycket och jag har viljat rida dressyr när jag väl kunnat komma iväg. 
 
 Senaste hoppträningen med Palle, i maj. 
 
Med de andra hästarna rullar det på. Jag & Dolly ska hopptävla i helgen och vi har även spanat in fler tävlingar. Även kikat ut en tävling med Pärlan men än så länge vet jag inte riktigt om den kommer bli av. Beror på om vi får ihop logistiken. Merry & jag kommer säkert att ut & lufta oss på något mer framåt också. De andra hästarna ska tränas på som vanligt. Finns det tid kanske jag & Dodo kommer ut på Pay n Jump igen också. Vi tutar vidare helt enkelt!

Kommentera här: