DAGENS PAY N JUMP - Dodo

 
Som jag nämnde i mitt snabba mobilinlägg direkt efter Pay n Jumpen så var han riktigt spänd i första starten. Vilket jag hade förutspått lite innan, därav startade jag också lägre idag mot vad jag gjorde förra gången. Valde att göra två starter på 60cm. Han är inte så rutinerad ännu och har tidigare varit på mer nedtonade platser med där det inte funnits några ifyllnader i hindren eller liknande. Och eftersom att han är en häst som kan bli lite spänd & tittig tänkte jag att det var bäst att gå ner lite i höjd även om vi hoppade felfritt i både 70 & 80cm sist. 
 
I första starten hoppade han högt & spänt (som ni kan se på bilden ovan). Stannade på några hinder men hoppade alla på andra försöket. Han är ju lite tittig & det i kombination med spänning visste jag kunde bli ett problem. Men jag är jättenöjd med honom (såklart), så modigt av honom att våga lita på mig och det märktes att även om det var lite otäckt först så stärktes hans självförtroende för varje språng och i nästa runda hoppade han felfritt. Inte helt avspänd men ändå riktigt bra. Så nöjd med honom! På min instagram finns det några klipp från den andra rundan, om det är någon som vill se. 
 
Så duktig! Alla nöjda & glada. Jag som ryttare, ägare Jenna och även Dodo. Det syntes så väl på honom att han visste att vi var nöjda med honom.

Kommentarer:


Evelina%20Blomqvist:

Hej Ellen!
Undrar över Sofie som du tränat terräng för, hur får man tag i henne? Var med om en skitotäck olycka i Boxholm och skulle behöva träna för tränare för att göra om och göra rätt.. :)

Svar: Hej! Jag skickar ett DM på Instagram till dig!
Ellen

skriven


emma:

oj så han hoppar! grattis

skriven


Kommentera här: