MELKER IDAG

 
Melker har verkligen blivit sĂ„ vuxen😀 I förmiddags red vi ut igen och det gick jĂ€ttebra. Nu kĂ€nns han dessutom mer fĂ€rdig i kroppen. Han Ă€r 4 Ă„r nu men vi hade nog inte kunnat börja med inridningen tidigare för han var sĂ„ ofĂ€rdig i sin kropp. 
 
Det har varit lite jobbigt med balansen & bjudningen vilket inte Àr konstigt innan man Àr en van ridponny.  DÀrför passar det perfekt att rida ut honom i skog och mark. Det har gett supermycket. 
 
Han pÄminner mig om Palle för han Àr ganska "tuff", född med sjÀlvförtroende & mycket "go". Kvick och snabb. "Kan sjÀlv". VÀldigt glad och positiv. 
 
Nu rider vi alltsÄ ut med sÀllskap och han har verkligen fattat poÀngen. Vi har bara tagit nÄgon enstaka galopp Àn sÄ lÀnge men han Àr helt klart redo för mer galopp. Jag gillar han vÀldigt mycket. Superkul liten ponny som bara blir roligare & roligare för varje gÄng! 

Kommentarer:


emma:

varför sitter bettet fast med ett rep med? :)

Svar: Det Àr en hemmagjord bettavlastare, kallas Àven bettlyftare. Ger lite tryck pÄ nosgryggen och mindre i munnen. Det ligger Àven mer stilla. Googla annars pÄ det! :)
Ellen

skriven


Sabina Johansson:

Vilken sötnos đŸ˜»

skriven


Kommentera hÀr: