BILDER FRÅN IGÅR

Här kommer det ett gäng med bilder jag tog på Ida-Holly i hagen igår, det blev bäst bilder på henne. De andra var riktigt svårflörtade!
 
 
Eftersom att det var kväll tog jag av och la flyveils & huvor på backen så länge medans jag knäppte några kort men det slutade med att jag fick lägga det utanför hagen eftersom att Ida-Holly bet samt sparkade med hoven på grejerna, det är så typiskt henne, haha! 
 
 
Fina Ida-Holly! Hon har en väldigt laid-back inställning till livet. Hon är väldigt nyfiken och gillar att undersöka saker. Hon berättar också gärna när något känns konstigt eller är obekvämt. Det är till exempel inte skönt att bli borstad i ansiktet eller fläta luggen, men klappa & klia i ansiktet går bra. 
 
Täcke har hon bara haft när det verkligen behövts (såklart), 2-3 gånger fick hon ha det i vintas. Första gången ägnade hon några minuter åt att bita & dra i sitt egna täcke & samma sak har hon testat med benskydd. Men favoriten att bita på är annars grimskaft. 
 
Hon har inte särskilt bråttom någonstans men är vaken, pigg & glad. Förändringar i rutiner eller andra liknande grejer verkar inte störa henne alls. Hon verkar lite helt på att vi styr upp situationen och att hon inte behöver bry sig. 

Kommentera här: