DAGENS TÄVLING - Dolly

 
Dolly, Dolly, Dolly! Så duktig idag igen. Herregud två tävlingar (& fyra starter) på raken där hon är SÅ duktig. Lugn & går att påverka, det finns till och med några växlar. Äntligen har vi kommit hit. Även om det såklart kommer att komma sämre gånger så är inte två tävlingar och fyra bra starter TUR utan vi har verkligen steppat upp. Superkul!
 
Vi startade 80cm Clear Round idag samt 90cm med omhoppning/två faser. Vi var felfria i 80cm (=Clear Round-rosett) samt felfria i grunden i 90cm. Vi fick ett ner i omhoppningen. Hennes första omhoppning. Jag är supernöjd med Dolly och tycker att jag skötte mig också, jag hade roligt inne på banan. Rundorna var bra men för att de ska bli superbra behöver vi rida ihop oss lite mer. Jag behöver lära känna de växlar som finns lite mer för att kunna använda dem på bästa sätt, och nu när hon kommit ihop sig så mycket mer från hennes tidigare mega-galopp så får jag helt plötsligt tänka på att rida på framåt. 
 
Några klipp från dagens runda. De tre sista sprången är från omhoppningen! I omhoppningen hittade jag ett så himla fint tempo som vi ska försöka hålla i grundomKan ni inte se klippet men vill se det får ni gå in på instagram!

Kommentarer:


emma:

vad roligt :) grattis

Svar: tack😀
Ellen

skriven


Annie :

Grattis! Väl kämpat 🤗

Svar: tack😀🤗
Ellen

skriven


Kommentera här: