DAGENS RIDPASS; Ida-Holly

 
Ida-Holly var så himla fin idag! Wow. Hon har aldrig travat såhär fint med ryttare innan. Så bra form som hon bara kan, energisk, lätt men samtidigt kraftfull och ordentliga kliv. Så himla glad & framåt. Vi tog tyvärr inte med kameran denhär gången, annars hade jag visat er! Mamma filmade några klipp med sin mobil och de är inte så mycket att visa men det var kul att för mig att se hur det såg ut från backen.
 
Som vanligt blir det inte långa pass. Och de består utav stora mjuka vägar, större volter & övergångar. Vi la fram tre travbommar idag. Tror inte vi har ridit över mer än en travbom innan men det gjorde hon jättebra. 
 
På grund utav älgjakt samt en förstörd ridbana så har vi inte ridit ut sedan Jenna var fotade oss precis innan älgjakten för ca 3 veckor sedan. Tror bara det blivit 4 aktiviteter för henne de senaste 3 veckorna men det gör absolut ingenting utan vi har låtit det vara så. Men jag tänkte att vi skulle ge oss ut på en uteritt antingen imorgon eller på fredag beroende på vad som passar bäst!

Kommentera här: