ÅRETS FÖRSTA KLIPP PÅ YOUTUBE

Kan kolla på dessa klipp hur många gånger som helst! Så kul att Ida-Holly är igång nu efter sin vintervila och även Palle efter en lågintensiv period. Och båda är så fina och så roliga att jobba med. Världens bästa hästar❤ 
 
Första riktiga ridpasset + första hoppningen för iår på Ida-Holly. Så duktig! Det ska bli så spännande att se hur Ida-Holly kommer att bli med mer träning, nu är hon ju 4 år och får tränas lite mer än föregående år (och dessutom tävla).
 
Och duktiga Palle som känns stensäker i hoppningen just nu. Överlag superfin på alla vinterns träningar. Han har återhämtat sig så fint från alla operationer med ögat även om det tog lång tid. Efter en månad på klinik så var han deprimerad i många veckor efter det. När han väl kom igång så kändes det som den gamla gnistan i honom när det gällde hoppning väckts till liv på ett annat sätt igen. Jag tror att hans dåliga öga besvärade honom mer än vad vi kanske trodde under åren. Det märktes inte tydligt då men nu i efterhand skulle det inte förvåna mig om det hade ett finger med i spelet i vissa situationer som jag minns.

Kommentera här: