RIDIT BÅDA MINA ❤:AN

Åt lunch tillsammans med Zacke innan jag styrde kosan hemåt tidigare idag. Gick ut till stallet direkt. Började med att rida Palle. Det blev ett "rida igenom-pass", imorgon ska vi hoppträna för Jens och då gäller det att vi är lite i fas. Han vilade inte totalt i helgen utan mamma red sväng igår, känns bra. Det betyder att Palle har gått fem pass denna veckan och Ida-Holly fyra.
 
Jag red på ett fält idag men tänkte ändå lite på programdelarna ur MSV C och det gick väl sådär, haha. Vi behöver fila på det lite till, satsar på att starta en MSV C vecka 4 som årets första tävling. Men annars kändes han väldigt fin ridmässigt, jag är väldigt nöjd med dagens ridpass. 
 
Ida-Holly fick ta två vändor på en bra galoppslinga som som finns i närheten, den är nog ca 1,5 kilometer. Hon var pigg men skötte sig strålande och kändes jättefin. Hon älskar att galoppera i skogen så detta var en uteritt i hennes smak. Hon verkade inte bli trött trots ca 3 kilometer galopp totalt (i uppförsbacke) men hon fick ändå utlopp för en hel del energi och verkade väldigt nöjd efteråt. 
 
Imorgon går vi in i vecka 3. Vi pratar mer om den kommande veckan då. Hörs!
 

Kommentera här: