IGÅR & IDAG

Hej på er! När jag kom hem från tävlingen igår så var det bara att ställa sig i stallet och mocka, fixa mat och allt sådant. Inte det roligaste att ta itu med när man varit iväg en hel dag (men skulle såklart inte vilja byta bort det mot något annat) men det går helt klart lättare efter en bra tävlingsdag😀
 

När jag kom in tittade jag på bilder + filmer från tävlingen, uppdaterade bloggen och pysslade med sådant. Sedan sprang jag in i duschen och gjorde iordning mig, för på kvällen trillade det in lite gäster. Blev mat & prat! 


Blev en lite senare kväll, trots det ingen sovmorgon idag utan jag ställde klockan för utsläpp och för att ha stallet gjort & klart direkt på morgonen. Skönt att ha det gjort innan man åker för imorse/förmiddags hade vi löshoppningstid med Ida-Holly. Denna gång var det ett par extra ögon med, nämligen Lasse. Ida-Holly gjorde superbra ifrån sig och fick ta två språng på 130cm! Båda de sprången finns med i klippet nedan: 

 
När vi kom hem åkte jag & Zacke till stan och fixade några ärenden. Sedan sladdade jag ridbanan och tävlingsfixade inför morgondagen. Dessutom kom hovslagaren då Ida-Holly tappat en baksko! 
 
 
Vi har fått en hel del gjort med andra ord! Kvar att göra idag är att rida Palle men först ska jag & Zacke grilla korv. Hundarna är med förstås. Vi har precis tänt elden nu, hörs! 
 
😍

Kommentera här: