SUMMERAR HELGEN + tävlingar

Nu är klockan ca 19.00 denna söndag och jag har precis kommit hem från min ridklubb, jag har hjälpt till att köra ut hinder. Nästa vecka är det ju hemmatävlingar! Det har verkligen varit fullt ös denna helg med tävling på två olika hästar, löshoppning, gäster, ärenden, hjälpa till på klubben och lite allt möjligt smått & gott. Ganska trött nu, blir viloläge resten utav kvällen!
 
Men jag är förstås så himla nöjd, Ida-Holly löshoppade som en stjärna och Palle har hoppat som en stjärna han med. Laddad & glad. Lugn på framridningen och mellan hinder, men så fort hindret dyker upp attackerar han som bara den. Han har "viljat" springa in lite väl i botten på hindrena men denhär gången löste vi det ändå. Härlig känsla! Superglad. 
 
Nästa tävling för Palle blir nästa vecka när det är hemmatävlingar. Inte bestämt vilka klasser det blir, tar det lite som det kommer. Sedan måste han få åtminstone 1-2 veckor lugnt innan han åker på nästa tävling. Ska göra en preliminär plan för det inom kort! Men tar det lite som det kommer, är ju så mycket som kan ändras med hästar och logistik hit & dit.
 
Anmält Dolly till hennes säsongdebut också, det blir förhoppningsvis i Hultsfred vecka 17. Det var inte så många anmälningar, jag hoppas att det fyller på. 
 
Bilder från framridningen i fredags.

Kommentera här: