KLAGOINLÄGG

Riktigt dåligt väglag här så tyvärr har vi tyvärr fått ställa in dagens & morgondagens träning. Alldeles för dåliga vägar dit. Halt som bara den. Bläää! Så himla tråkigt. Blir åtminstone betydligt lugnare dagar och mindre frysande, alltid något😊
 
Väljer faktiskt att låta Palle vila idag. Det vill jag egentligen inte men i måndags gick han ett lite längre pass i snön och igår ett kort pass men ändå i ganska djup snö som det är nu och det känns bäst att låta han vila en dag och så kan vi rida imorgon igen. När det inte går att åka iväg så går det ju i stort sett bara att välja mellan snö, snö eller snö, haha. 
 
Longerade Ida-Holly lite i snön idag, gick jättebra! Dock är det lite halt under snön på ridbanan (???), så det blir bara trav. Förhoppningsvis blir det rida av framåt helgen till igen. På vägarna är det dock riktigt halt, rider ju med broddar såklart men det har liksom packats ett skikt som ibland lossnar och glider iväg över typ is som ligger under och broddarna når liksom inte igenom för att fästa i backen. Det kanske låter konstigt men det har blivit så på alla vägar häromkring så vi får väl se lite vad det finns för möjligheter...Skitunderlag överallt förutom på fälten...Och jag är väl inte skitpepp på att rida en pigg & busig 3-åring som vilat på ett gigantiskt fält, hehe. 
 
Känns riktigt tråkigt att blogga just nu. Finns inget intressant att skriva om känns det som men det brukar vända fort så jag hoppas på det denna gången också. Nä, nu ska jag sluta klaga!