HÅLLIDEJ; dagens hoppning! (FILM)

Idag har jag & Ida-Holly hoppat för tredje gången. Första gången vi hoppar i ridhus. Hon har inte varit i ett ridhus på fler månader och inte åkt transport sedan 3-årstestet men det var inga bekymmer. Trots att Palle & Ida-Holly dessutom är lite extra kära i varandra nu när det bara är två hästar i stallet. 
 
Hursomhelst, hon skötte sig jättebra. Klippte ihop en film. Dels från första gången vi hoppade men så lite klipp från idag också. Och det ni ser på klippen är i stort sett allt vi gjorde. Först kom vi en gång i trav och sedan en gång i galopp. Eftersom hon kändes så bra och hade ork kvar i både kropp & knopp så byggde vi upp en liten kombination för första gången också, klippet ni ser är första försöket. Det märks inte ens att man har ändrat någonting, hon bara skuttar över. 
 
Vi är så nöjda med dagens lilla pass, vilken härlig häst hon är!
 
 
För övrigt en effektiv dag idag. Först vikariejobb, sedan färd till ridhus med Ida-Holly, efter det red jag & Palle ut en sväng. Vi hade egentligen behövt jobba lite ordentligt idag men fälten är lite för blöta för att rida på just nu så det blev en chill uteritt med hundarna. På fredag är tanken att han ska få åka till ridhus/stor ridbana så att vi kan trimma och helst hoppa😀 Och efter jag ridit Palle blev det en sväng till stan igen för städjobb. Jag har precis kommit hem därifrån nu. Dags att ta kväll. Hoppas att ni har haft en bra dag & att ni får en fortsatt bra kväll.

Kommentera här: