MERRY & PALLE; kvällens hoppträning

Gokväll! Hemkommen från hoppträning för Sofia gånger två. Merry & Palle som fick följa med och hoppa där idag. Kändes riktigt bra på båda, bjuder på lite klipp från instagram denhär gången & såklart lite tankar om dem båda två. Idag var det iallafall fokus på lydnad, kunna växla upp & ned i tempo. Hoppa någon linje för att sedan gå in på en volt och rida ett varv över cavaletti för att sedan rida någon linje igen, och så vidare. Först lite i taget och sedan en längre bana. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

#hällebomeriadockwd77 på kvällens hoppträning💛

Ett inlägg delat av Ellen Källgren (@ellenkallgren) 12 Sep 2018 kl. 12:31 PDT

 
Merry var först ut. Vi har ju inte hoppat så regelbundet eller mycket iår. Så jag valde att hålla mig på ganska låga höjder men wow, han var så fin faktiskt. Särskilt när man tänker på omständigheterna, jag gör något misstag extra, men han var med mig hela vägen och grejar det så bra. Älskar att hoppa honom! Idag fick han dessutom testa att hoppa en kombination diagonalt, det har han aldrig gjort innan men det märktes inte. Det gjorde han jättebra. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Palle på kvällens hoppträning💚

Ett inlägg delat av Ellen Källgren (@ellenkallgren) 12 Sep 2018 kl. 12:32 PDT

 
Första seriösa hoppningen på Palle sedan han skadade benet i hagen för några veckor sedan. Höll mig på låga höjder där också förutom i slutet där vi tog två språng på en 125cm-oxer. Det gick riktigt, riktigt bra att hoppa honom idag. Flöt på riktigt okomplicerat, så nöjd med min ridning. Han kunde ha varit lite mer genomsläpplig om jag hade fått önska, men det kan vi jobba vidare på imorgon för då är det dags för dressyrträning för Ulla!

Kommentera här: