PALLE; dagens dressyrtävling

 
Här kommer filmen från dagens ritt! Tar emot lite att lägga ut något som är så pass "ofärdigt" som detta samtidigt som det är kul att visa upp det också. Hursomhelst, jag är väldigt nöjd med dagens ritt. Vår mellantrav & ökade trav är svag. Den kan bli bättre långsiktigt. Men däremot satte vi slutorna och de enkla bytena idag, yääy! Fick 6,5 på båda slutorna och 7 på båda de enkla bytena. Sen finns det såklart småsaker som kunde varit bättre men överlag en härlig känsla och en bra ritt för att vara oss. Tyvärr en större miss, i den ena förvända galoppen håller Palle på att bryta/bryter av och det blir bensprattel innan vi kommer igång igen. Vi fick en 4:a på den förvända galoppen och den är värd dubbelt så mycket. Vi förlorade säkert 6 poäng där...Men det var dagens enda (större) miss! Den andra förvända galoppen lyckades bra och belönades med 7,5 poäng. 
 
Protokollet bjöd på allt från 4 till 7,5 poäng men däremot så var det bara en 4:a och en 5:a idag. Resterande moment fick betyget godkänt (6 poäng) eller mer! Vi är inte hemma på denhär nivån än men det känns ändå som en lagom & rolig utmaning där vi kan få ganska fina poäng när vi väl får ihop allt.
 
I det allmäna intrycket fick vi 6,5 på gångarter, framåtbjudning & lösgjordhet. Vi fick 7 poäng på ryttaren samt korrektheten. Och dommarens slutkommentar var kort: "God inverkan". 
 
Rosett, plakett, startavgiften (280kr) tillbaka samt ett skrittäcke blev dagens skörd.
 
Jag är verkligen jättenöjd med dagens ritt, dessutom är det nytt personbästa för oss. Resultatet blev 64,881 och dommaren hade oss som 2:a av 10 starter. Superkul!

Kommentarer:


S:

Ser ju jättefint ut! Det är inte långt kvar tills allt sitter och dom där extra poängen kommer! :)

Svar: Tack! Så kul att du tycker det. Vi kämpar på!
Ellen

skriven


Kommentera här: