SUMMERAR DE SENASTE TÄVLINGARNA

Jag är bara så nöjd med hästarna i helgen som var och helgen innan det. Hann med 5 tävlingsplatser under påsklovet på 3 olika hästar. Gjorde inte så många starter, 6 stycken. Och alla var lyckade, pris i 4 utav dem. 
 
Palle placerade sig i MSV C:1, gjorde årets första utetävling i hoppning med resultatet 0+0 fel och strålande runda. Sedan åter igen 0+0 fel i 115cm och 3:a!
 
Merry placerade sig 2:a i LB:1 på 69% och gjorde sin första LA:1 på två år. Precis utan placering på 64%. Vi gjorde bra ifrån oss men kan nog hotta upp oss lite till.
 
Sist men inte minst, Ida-Holly gjorde sin allra första tävling och wow, hon var så duktig. Hon hoppade felfritt och plockade sin första rosett. 80cm. 
 

Kommentarer:


IA:

Grattis! jamen det är ni ju värda. Så otroligt mycket jobb, men roligt ser ni ut att ha både du och hästarna. Du får verkligen hästarna att ha roligt och bjuda till och göra sitt bästa det är så roligt att se.

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar. Är så tacksam för hästarna som kämpar på och försöker göra allt rätt för min skull.
Ellen

skriven


Kommentera här: