LÖRDAGSUTFLYKT

Gokväll. Vi har inte gjort något särskilt idag egentligen. Lugn dag. Men en liten utflykt blev det till ett närliggande utkik, vi tog med oss baguetter och fikade där. Mysigt. Vi tog lite bilder också. Kameran hänger i stort sett bara med på hästtävlingar & träningar så det var på tiden att den fick föreviga lite annat också. Slänger upp ett gäng bilder från vår eftermiddag här för lite omväxling. 
  
Det blev en baguette samt lite mozarella & tomat över som vi åt innan vi åkte över en omgång Yatzy som helt klart är vår nya grej här i huset, haha. 
 
😍
 
Väntar på att Z ska packa upp min baguette, haha. 
 
 
Imorgon är det tävling som gäller. Jag, Johanna & Merry åker mot Jönköping Summer Dressage ganska tidigt. Jag startar på förmiddagen. Vi startar en LB:1 som dels funkar som en vanlig klass men klassen ingår också i Welsh-SM så det blir lite extra roligt. På eftermiddagen efter tävlingen imorgon kommer Z:as familj hit för lite spel och middag, det blir kul! Som det ser ut nu har jag eventuellt en hoppträning planerad på måndag morgon, förhoppningsvis spikas det imorgon och i sådana fall ska även hästarna tas hem från sommarhagen imorgon. 

Kommentarer:


Angelica Wåhlin:

Ser verkligen superhärligt ut!

Svar: Det var det! :)
Ellen

skriven


IA:

Oj så fint. Jätteläckert med den blonda hästsvansen där i Svenska skogarna. :-)

skriven


Kommentera här: