TISDAG

Gokväll! Igår vilade hästarna och hovslagaren var här. Jag passade på att träna själv. Palle har ju vilat en hel vecka, så nu när skon är på så passade vi att åka till ridhus. Dressyr blev det. Palle kändes pigg, fräsch, en gnutta oriden (såklart) men också jäkligt pepp på att ta i och jobba. Han var sådär som jag älskar att han är. Full av kraft. Synd bara att det inte gällde ryttaren. Eller ambitionen var det inget fel på, men jag kände mig helt kraftlös. Jag orkade inte hålla min position alls. Jag brukar tänka att jag fångar upp hästens rörelser med magen. Men jag hade ingen mage? Jag hade bara kontakt med mina händer, fötter & huvud. Resten av kroppen var som en seg massa bara, haha. Förhoppningsvis så har jag fått fatt på kroppen till nästa ridpass istället. 
 
Värmelampan är på plats. Förutom att Palle var BESTÖRT över att det var annorlunda i stallgången så älskade han den. Han är som jag, älskar värme. 
 
Härlig vy & härlig häst. Svag ryttare men glad ryttare. 
 
Imorgon slutar jag sent, kommer möta upp lillasyster & Z direkt efter jobbet för ett träningspass🏋️‍♀️ På torsdag hoppas jag på att hinna rida ut Ida-Holly efter jobbet. Hon får en extra lugn vecka efter förra veckans dressyrträning & öppen bana. Nästa vecka ser ut att bli av det intensivare slaget igen, jag vill nämligen ta med henne på både dressyrträning och inomhusterrängen. Passar bra med en lugnare vecka emellan med andra ord.

Kommentera här: