HÅLLIDEJ; kvällens dressyrträning!

Denna veckan har varit lite kaos, jobbat över en del och det ser ut att fortsätta så. Kom iväg på dressyrträning idag iallafall. Jag & Ida-Holly åkte själva. Vi tränade för Ulla som vanligt, såklart.
 
Jag var helt mosig i hjärnan men kroppen var pigg på att rida och känslan fanns där. Vi rider på vågen just nu. Ida-Holly är finare än någonsin. Jag "klagade" såklart på att vi inte kunde hålla takt & lugn i traven mellan galoppfattningarna igår, men det gick konstigt bra idag. Det tenderar att vara så när jag rider för Ulla ibland. Det som felar hemma kommer inte fram. Kanske är det för att hon har sett grundproblemet långt innan vi kommer till övningen och att vi därmed redan har hunnit åtgärda eller redan jobbar på det. 
 
Vi red mycket övergångar, sidvärtes, bakdelsvändningar & framdelsvändningar idag. Lite förvänd galopp hann vi också med. Arbetet vi har nu är verkligen tre gånger bättre mot det vi hade för några veckor sedan. Vi kan rida i ett snäpp högre samling och aktiviteten i hennes kropp är härlig. 
 
Så nöjd. 
 

Kommentera här: