HOPPTRÄNING MED DULTYMOR (film)

Idag hade jag med mig Dolly till träningen, har ju berättat lite om henne tidigare och hon har ju synts lite här på bloggen. Hon är ju tidigare berättat att det är en häst som är ganska orutinerad och hon skötte sig verkligen så himla bra idag trots detta! Hon gick på transporten direkt, stod snällt, var lugn på platsen och gjorde exakt vad jag bad om utefter sin förmåga. Så största största guldstjärna till denna lilla fuxdam. 
 
Vi hoppade lite på volt i början utav träningen sedan hoppade vi lite enkla banor/sammansatta linjer. Det låg precis på lagom nivå för henne, bara försöka hitta rytm och balans. Vi avslutade lite tidigare än de andra för vi märkte att Dolly började bli lite trött, vilket inte var konstigt. Ny plats, många nya intryck och en typ utav arbete hon inte är van vid/har gjort på mycket länge.
 
Tycker att det gick riktigt bra, någon gång eller två vågade jag inte riktigt hålla framme galoppen och backade lite in i hindret vilket ledde till lite nära språng vilket ni ser på filmen, dock var det bara på det hindret som det hände. För det gäller att verkligen rida galoppen och ha henne framme för att kunna få så bra distanser och språng som möjligt. Men utöver den oxerns två sämre anridningar så gick även det bra, hon ger verkligen en fin känsla och hon är riktigt rolig att hoppa :) 
 
Mamma filmade ett par klipp på mobilen för er som är nyfikna, först ser man lite utav hoppningen på volten och sedan någon linje och sist den lilla banan vi hoppade.
 
 
Har ju bara ridit denna häst, ja vad kan det vara? 10 gånger kanske... och dessutom är det ju mycket rutin och styrka som saknas men tycker att det gick alldeles föträffligt trots de faktorerna. Hon är klok och har en bra inställning vilket gör att det ändå känns ganska okomplicerat.
 
Stammen är Ultimo - Polydor.