ÅRSKRÖNIKA

Det tyngsta med året var att behöva ge upp på Linus (som ni kan läsa mer om här) och Palles öga (som ni kan läsa mer om här). Det var så många turer från sommaren 2016 tills det togs bort sommaren 2017, så många vändor till Skara, så många behandlingar som mynnade ut i operationer. Palle var apatisk och deprimerad när det var som värst. Han var till och med mager, han som alltid brukar ha några kilo för mycket. Det tog tid för honom att återhämta sig efter hans tuffa månad på kliniken och bli samma glada & busiga Palle igen. Men nu är han äntligen det igen💓
 
Det var saker som var jobbiga när man var mitt i det eftersom att man inte visste hur man skulle gå vidare eller göra, men det känns ändå som att det har löst sig på bästa sätt, i övrigt har mitt år varit jättebra. Här kommer det ett gäng bilder med några av många höjdpunkter som varit:
 
Kirrade utökat B-körkort! 
 
Jag fick ett stipendium! Jag hade ingen aning om det innan så det var jättekul. Detta tack vare jag & Hällebo Meriadoc KWD77:s prestationer.
 
Hade gulliga elever!
 
Det har blivit många utflykter & mycket festligheter iår faktiskt. Götebors Horse Show, Elmia, studentfester, babyshower, spontanutgångar och allt möjligt trevligt. På det planet har jag haft väldigt roligt iår. Här en bild från Grevlunda där jag och Palle hade tänkt att tävla själva om det inte hade varit för ögat.
 
Åkte till USA för andra gången i livet! Två veckor var vi där och vi hann se & uppleva mycket. Om ni går in på kategorin resor så finns det många inlägg om resan där.
 
Efter många turer fram & tillbaka sedan sommaren 2016 opererades Palles öga bort! 
 
Vi hann tävla litegrann ändå. 18 starter gjorde jag & Palle totalt, 10 utav dem resulterade i pris! 
 
Jag & Sörkullens Diva på ungponnychampionatet! Totalt gjorde jag 42 starter iår på 5 olika hästar. I kategorin "Tävling" kan ni läsa om årets tävlingar där jag även publicerat resumer för varje häst.
 
Efter många visserligen stora framsteg med Linus så hade han ändå en lång väg kvar för att klassas in som en fungerande ridhäst. Synd på en sådan fin häst som vi verkligen gillade. Jag tog hjälp från Oleg och efter lite mer än en månad där beslutade vi oss för att sälja honom. Försäljningen gick fort! 
 
Linus lämnade familjen men en annan tillkom, nämligen lilla Cassie. 
 
Ytterligare en tjej blev en del utav familjen, fina Hållidej som jag presenterade igår.  
 
Årets mest visade klipp på min YT-kanal står Dodo för! 
 
Klippet med minst visningar av årets uppladdade klipp men jag gillar att titta på det. Här sätter jag & Diva vårat första kval till Ungponnychampionatet 2017.
 
Hur har erat år varit?🎉