FIN!!!

 
Första riktiga jobbet för Hållidej sedan hennes 120-debut. Blivit ca 1,5 vecka av vila & uteritter. Hon var riktigt fin idag. Ville bli lite lång och låg då bakbenen slappat till sig lite, men hon var lugn och kändes redo i både kropp & knopp att ta i lite igen. Hon blir lätt stressad av dressyrarbete, hon är lite svår där. För henne är livet uteritter & hoppning. För mig är det väldigt viktigt med harmoni och därför är jag väldigt glad över dagens ridpass. Det var riktigt roligt! 
 
Nu blir det lite mat, sedan möte med mamma. Vi ska diskutera helgens hästar. Vi fick dessutom se den där 2-åring som jag pratade om igår. Tror vi kollat på minst 12 olika hästar nu och det har verkligen varit så segt. Det har liksom alltid varit något som gjort att jag dragit mig för köp, eller så har jag bara inte fått feeling. Förhoppningsvis bestämmer vi oss i kväll. Fortsättning följer. 
 
Imorgon blir det uteritt innan jobbet ihop med mamma och sedan får hästarna gå i sommarhagen. På torsdag väntar dressyrträning för Ulla med Ida-Holly!