MY DAY

Gokväll! Det har varit fullt ös idag med. Hunnit med en arbetsdag, stallsysslor + alla andra djur, träning med Linus samt ridning på Palle & Dolly. Och nu har jag precis avnjutit en hemmagjord semla, mormor har gjort semlebullarna och vi gör grädden, hehe. Passade ju extra bra med en semla idag eftersom att det är Fettisdagen idag😀
 
Palle var totalt vedervärdig att rida idag. Hans lilla vila på tre dagar har stigit honom åt huvudet och han är mer vild än tam...och jag som trodde att jag hade lyckades rasta av honom igår. Efter uteritten red jag några varv på banan och då kändes han fin men ute vill han bara stäcka ut. Tack & lov är det dressyrträning för Ulla på torsdag, är det något som kan få Palle trött så är det det. Har banan inte blivit blötare imon så får det blir lite longering istället, låta han jogga på i en lägre form över några bommar och glömma uteritts-hetsen för en dag, vore ju trevligt😉
 
Invigning av den nya mattespadden. Man glömmer bort hur fluffiga de är som nya! 
 
 
Kassen på bilden ovan är ganska stor, större än den ser ut på bilden. Den har jag viftat & slängt över Linus rygg idag. Han har tyckt den varit lite äcklig ett tag men han börjar tycka att det är helt okej nu😊 Imorgon planerar jag att tömköra honom, det blir andra gången för honom bara. Jag hoppas att det kommer gå lika bra som förra gången.
 
Utöver Palle & Linus så var jag ju även en sväng hos Dolly. Hon har vilat ett tag så idag travade jag bara runt för att få bort den värsta överskottsenergin. Hon var ganska på tå först men blev ganska avslappnad efter att fått göra sig av med den värsta energin.

Kommentarer:


Märta:

Åhhhhh, alltså alla dessa bilder på semlor idag... Dör vad goda de ser ut! :-)

Svar: Ja det är ju såå gott! :)
Ellen

skriven


Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Gott med hembakade semlor :D

Svar: Ja :D
Ellen

skriven


Anonym:

Vill du visa mer film om hur du jobbar med Linus? :)

Svar: Ja absolut, även om det inte är något komplicerat direkt. Bara det att jag har haft lite dåligt med både filmare & fotograf det senaste :)
Ellen

skriven


Kommentera här: