A OCH O FÖR MIG

Jag har alltid varit väldigt nogrann med speciellt 3 punkter när det gäller mina hästars träning, och det sedan b-ponny. 

- Hästen ska gå undan för skänkeln, lyssna på gas och broms direkt, kunna ställa höger/vänster. 
 
- Rida ut mycket, berömma och ha roligt, men även här ska bromsen funka. Jag kan släppa på Palle och busa med honom ganska ofta men jag vet också att jag kan stanna honom på en sekund. Hur jag lyckats med detta vet jag inte riktigt för i början när jag red ut på honom så var han mer vild än tam, haha. 
 
- Låta hästen vila/återhämta sig både med aktiva/passiva vilodagar men också i ridpassen men små pauser. 
 
Sen anpassas givetvis själva ridningen utefter hur hästen behöver ridas men oavsett om det optimala för hästen är att gå i låg form eller vad det nu är så är dessa punkter något som jag tycker är viktigt i min träning med hästarna. 
 
 
 
 


HEJHEJ

Ja då var ännu en jobbnatt avklarad och det är dags att krypa i säng, men först ska jag äta upp min frukost. Äter gröt med skivade bananer och några mandlar på, tycker det är jättegott och mättande. Idag händer annars inget speciellt, jag och mamma planerar att rida ut ikväll. Vi hörs under dagen, såklart! 
 
Några fler ifrån igår kväll på duktigaste Corlito :)


HOPPAT LITE

Hoppade Corlito i kvällssolen, inget avancerat men vad bra det gick. Bra tempo, fina avstånd, fick jättebra känsla. Hade idag inte heller några som helst problem att hänga med honom i sprången och dessutom gjorde han idag fina galoppombyten åt båda håll. Så himla duktig "liten" bebis! 
 
Mindre roligt är dock att min kamera pajade idag. Det står "Fel. Tryck på avtryckaren igen" och det vill inte ge med sig, det går alltså inte att ta några kort med den. Återstår att se vad som kommer att hända den, den är ju inte värd några pengar så det känns onödigt att lämna in den för lagning, då kanske det är bättre att köpa ny. Tror dock mi pojkvän ska ta en snabbtitt på den. Så nu kommer det bli knapert med nya fina bilder här ett tag. 
 
Hursomhelst, här är några bilder på mig och Corlito ikväll!