PROVRIDIT IGEN

Gokväll! Precis kommit hem efter att ha provridit samma häst igen...hmm. Så himla svåra beslut🤔 Det tåls att fundera på. Det är svårt att kolla på hästar, spekulera i vad de kommer att bli och så är ju ingen häst perfekt. Vad kan man tänka sig att kompromissa med och så vidare. Det är så många egenskaper jag vill att hästen ska ha. Hjärta & hjärna ska sammarbeta och mycket ska klaffa. 


Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Sitter just nu med en kopp glögg i handen🎅 Imorgon är det jobb igen, sen äntligen helg. Händer mycket kul då! Jag är dessutom lite halvsjuk så jag behöver lite ledigt. Hoppas ni mår bra!

BETTLÖST

Dressyrpasset i måndags var första gången på ca 5 veckor som Palle hade bett i munnen. Han vilade ju från ridning i lite mer än 3 veckor på grund utav hovbölden. De första ridpassen efter vilan red jag på hackamore. Palle trivs verkligen bra på det och det passade till ridpassen i början av igångsättningen.
 
När jag ska rida ett "ordentligt" dressyrpass eller hoppass vill jag dock rida på bett på honom. Men det känns alltid bra att kunna ge honom lite långledigt från bett även om jag varierar mycket i vanliga fall. Han trivs trots allt allra bäst utan. 
 
Älskar alla dessa bilder som Jenna tagit! Jag får lura hit hem henne någon mer gång, hehe.