VI STÖTTE PÅ ETT VILDSVIN

Fick inse att jag inte skulle hinna rida till ridhuset med Palle idag. Istället blev det en skrittur på 30 minuter hade väl varit okej ifall han han hade skritttat också, vi for fram som en virvelvind mer likt en amerikansk gångartshäst.
 
Sedan stötte vi på vildsvin också, det sprang över vägen framför oss. Bessie signalerade direkt till mig att vi skulle vända men vilda djur springer ju normalt iväg så jag fortsatte. Då kom grisen tillbaka och Bessie fick nästan panik, då vände jag. Palle sket i vilket och Cassie var lite väl nyfiken men eftersom att grisen kanske fortfarande var kvar i närheten så kändes det bäst att vända.
 
Så i efterhand känns ju denna turen väldigt onödig, broddade på, blev kall & blöt för denna lilla tur. Aja, Palle tyckte det var kul även om han hade behövt jobba ordentligt. Inte kunnat rida ordentligt det senaste just på grund utav vädret. Så trist!
 
Imorgon är det iallafall dags för dressyrträning för Ulla igen, hade viljat ha lite bättre ridpass i ryggen tills imorgon men då får vi åtminstone jobba.
 
Från förra dressyrträningen. 


LIVSKVALITEN HÖJDES...

...när detta magiska pulvret kom in i mitt liv! Fick det för någon vecka sedan och gud vad det är gott, haha! Man blandar det med 50/50 vatten & mjölk. Tips om ni inte redan testat!
 


ONSDAG

Godmorgon! Sista dagen i januari idag. Ser fram emot att imorgon gå in i februari, har mycket kul planerat för den månaden. Bland annat Gothenburg Horse Show som alltid är en utav årets höjdpunkter. 
 
Men idag är det onsdag, jobb + ridning utav Palle står på schemat. Är lite sugen på att rida bort till ridhuset och rida honom lite där efter jobbet i eftermiddag men det är tveksamt om jag hinner innan mörkret. Får väl se när jag kommer iväg i eftermiddag. Jag får avgöra då om vi hinner rida till ridhuset eller om det blir en vända i skogen istället. 
 
Hoppas ni får en bra dag!