OVISADE BILDER FRÅN FÖRRA VECKAN

Några bilder från förra veckans ridpass på Dodo. Visade två bilder från ridpasset när jag skrev om det för en vecka sedan men jag tyckte det var synd att inte visa er resten utav bilderna också så här kommer dem:
 


OM DAGENS HÄSTAR

Idag har jag motionerat tre hästar. Först ut var Ida, eller Holly. Vi gick en lite längre promenad idag. Det var mysigt. Hon var pigg & positiv som vanligt. Imorgon hinner jag bara med en häst efter jobbet innan jag ska åka till Zacke så då får hon med största sannolikhet bara gå i hagen så får vi hitta på något på onsdag igen. 
 
Jag & Palle åkte till ridhus. Samma ridhus som Ida-Holly var i igår. Underlaget där är djupare än vad Palle är van vid och det märktes också att han blev tröttare utav det. Eftersom att underlaget gjorde endel utav "jobbet" så red jag ett lite kortare pass och bad inte om för krävande uppgifter. Gjorde många övergångar och gjorde många skänkelvikningar i både trav & galopp. Först var han lite okoncentrerad då han aldrig varit där innan men sedan kändes det ganska bra. Imorgon ska vi ut och skritta på hårt underlag, på onsdag får han antingen vila eller så rider vi ut en sväng då också. På torsdag är det träning för Ulla som gäller.
 
Sist men inte minst så trimmade jag Dodo. Jobbade vidare med bakdelsvändningarna i skritt och de var ganska bra faktiskt. Han lär sig verkligen fort! Annars gjorde även vi mycket övergångar idag.  Galoppfattningar från skritt och sedan från galopp till trav som så småningom blev till skritt och sedan galopp igen. I traven red jag mycket små nyanser av lite framåt, lite bakåt. Kändes bra!
 


VECKA 3

Mån: Palle ska ridas dressyr i ridhus. Jag & Ida/Holly ska gå en promenad. Dodo ska trimmas!
 
Tis: På eftermiddagen åker jag till Z i Jönköping och spenderar resten utav dagen där. 
 
Ons:
 
Tors: Dressyrträning med Palle för Ulla.
 
Fre:
 
Lör: Tänkte åka och starta en LA:1 på Pay n Ride med Palle. Jag har inte anmält mig än men tänker göra det i veckan. 
 
Sön:
 
 
Här har vi veckans planering, det jag vet än så länge. Har inte skrivit ner när jag jobbar då det är lite oklart ännu och vem bryr sig, haha. Det är ju det minst intressanta för er att veta ändå😉 Palle & Idas motion anpassas efter väder, underlag och jobb så det tar vi lite som det kommer men bestämt är att det blir ridhus för Palles del idag, dressyrträning på torsdag och så Pay n Ride på lördag. Kul! 
 
Ida/Holly, eller jag kanske borde börja kalla henne Ida-Holly, haha. Hon kanske är lite trött i kroppen idag efter gårdagens lilla urladdning så vi ska passa på att gå en lite längre promenad. Det tycker hon är jättehärligt. Hon riktigt positiv, framåt & glad på promenaderna. Modig också, går fram med stort självförtroende. Det som ser konstigt ut gillar hon att undersöka. 
 
Mycket möjligt att det kan tillkomma saker till veckans schema men här är ett hum om vad som händer.